fbpx

Voordelen E-buurtbemiddeling

Start vandaag nog met onze online trainingen en ontwikkel je kennis en vaardigheden

Over ons - Hoe het allemaal is begonnen

Het is flexibel

Eén van de grootste voordelen van E-buurtbemiddeling is dat het flexibel is. Buurtbemiddelaars leren op de momenten dat het voor hun het prettigst is. Dit zorgt ervoor dat de productiviteit sterk verhoogd wordt. Soms heb je zeeën aan tijd, en soms kom je in een storm van drukte terecht, waardoor het volgen van een geplande training helemaal niet uitkomt. Met E-buurtbemiddeling kan de bemiddelaar hierop inspelen en rekening houden met zijn eigen schema. Dit is ideaal voor bemiddelaars die een gezin, een baan en andere bezigheden hebben, naast hun rol als buurtbemiddelaar.

Volg trainingen waar jij het wil

De trainingen zijn volledig responsive voor telefoon, tablet en laptop. Overal waar jij een internetverbinding hebt, kun jij de trainingen volgen.

Eigen leeromgeving

Een ander voordeel van online leren is dat je je eigen leeromgeving kunt kiezen, en deze dus ook naar jouw eigen smaak in kunt vullen. Zit je liever met een kop koffie op de bank? Of in de tuin als het lekker weer is? Met E-buurtbemiddeling kan het allemaal.

Lagere trainingskosten

Betaal een vast abonnementsbedrag per jaar en alle trainingen van e-buurtbemiddeling zijn beschikbaar voor je bemiddelaars. Dit is vele malen goedkoper dan het inhuren van losse trainers voor het organiseren van meerdere trainingen voor jebuurtbemiddelaars. Daarnaast worden ook reiskosten van alle deelnemers en coordinatoren bespaard.

Bepaal je eigen tempo

Na elke onderdeel van iedere training onthoudt het systeem waar je gebleven bent. Je kunt dus steeds losse delen van de trainingen volgen op ieder moment dat het jou uitkomt. Ook kun je gedurende de looptijd van het abonnement onbeperkt onderdelen uit de trainingen teruglezen en terugkijken. Om zo de kennis optimaal in je op te nemen of oefenen, kun je alles herhalen totdat je alles volledig onder de knie hebt.

Vergroot de binding met de bemiddelaars

Bijna alle bemiddelaars vinden het leuk om zich te blijven ontwikkelen. Ze willen graag een steeds betere bemiddelaar worden en ondervinden ook profijt van de communicatieve en bemiddelende vaardigheden die ze ontwikkelen in het dagelijks leven. Door de schat aan informatie en ontwikkelmogelijkheden die je ze biedt met e-buurtbemiddeling groeit de motivatie om aan buurtbemiddeling bij te dragen met hun nieuwe kennis en ervaring. Ook de mogelijkheid om online uit te wisselen met andere buurtbemiddelaars vergroot de motivatie.

Persoonlijk dashboard met tal van opties

Op het persoonlijk dasboard kunnen coördinatoren precies zien welke bemiddelaars aan welke trainingen zijn begonnen en welke trainingen hebben afgerond. Ze hebben de mogelijkheid met andere coordinatoren ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan de trainers/ontwikkelaars. Daarnaast is er een online community voor bemiddelaars, waar ze bijv. ervaringen met elkaar kunnen delen, op zoek kunnen gaan naar een maatje om hun vaardigheden met te oefenen of casussen waarin ze vastlopen (anoniem) kunnen inbrengen.

Overzicht van prestaties

Bij E-buurtbemiddeling houden we een persoonlijk overzicht van je geboekte vooruitgang op de trainingen bij. Na het afronden van elke training ontvang je van ons een digitaal certificaat wat je uiteraard ook terugziet in je persoonlijke dasboard.

Maandelijks nieuwe trainingen en modules

Zolang je toegang hebt tot e-buurtbemiddeling kun je dus blijven leren en ontwikkelen.

Als coördinatoren Buurtbemiddeling merkten we dat steeds meer bemiddelaars een druk leven hebben en minder tijd vrij kunnen maken voor trainingen. Ook was het steeds een gepuzzel om de juiste datum de kiezen, waarop de meeste bemiddelaars beschikbaar waren. En nog waren er vaak veel afzeggingen, vaak met een goede reden. Hier vonden wij een oplossing voor!

Scroll naar top