fbpx

Online trainingen
voor Mediators

Wij bieden verdiepende trainingen aan voor projecten Buurtbemiddeling op het gebied van conflicthantering en communicatieve vaardigheden. Onze trainingen leveren ook een waardevolle bijdrage op het gebied van kennis en vaardigheden voor Mediators in Nederland en België.

Trainingen Mediators
Trainingen Mediation

Het grootste online platform voor bemiddelaars en mediators

E-buurtbemiddeling is een online platform dat de basistraining Buurtbemiddeling en verdiepende trainingen voor projecten Buurtbemiddeling aanbiedt. Door alle feedback van betrokken mediators binnen het platform, dat de trainingen goed bij hun vakgebied aansluiten, is het vanaf nu ook mogelijk om jezelf als mediator bij ons platform aan te sluiten.

Trainingen Mediation

Uitgebreid aanbod verdiepende trainingen

In deze tijd wordt er een groot beroep gedaan op ons creatief en aanpassingsvermogen. Zo ook met het (door)ontwikkelen van je eigen kennis en vaardigheden. Met onze expertise op het gebied van verdiepende online trainingen kan ook jij jezelf als mediator blijven ontwikkelen.

Alle trainingen die op ons platform staan, zijn voor jou toegankelijk als je eenmaal bent aangesloten. Je kunt de trainingen volgen waar en wanneer je wilt en je kan altijd persoonlijk contact hebben met de trainers over de inhoud.

Online trainingen Mediation

Voordelen van jezelf ontwikkelen via ons online platform

Elf jaar ervaring als coördinatoren Buurtbemiddeling, trainer en coach allemaal verwerkt in één digitale leeromgeving. Benieuwd wat alle voordelen zijn van onze online trainingen?

Alle trainingen die op ons platform worden aangeboden, komen in aanmerking voor PE-punten. Per training kan jij als mediator 5 PE-punten ontvangen in Categorie 2. Om de PE-punten toegekend te krijgen, dien jij een individuele aanvraag in te dienen bij het MFN-register. 

Aan het einde van iedere training volgt een online examen. Het online examen kan worden behaald door minimaal 80% van de vragen correct te beantwoorden. Na het behalen van het online examen verzorgen wij een certificaat op naam met een volledige beschrijving van de inhoud van de training voor de toekenning van de PE-punten.

Er zit geen limiet aan het volgen van de trainingen. Alle trainingen zijn beschikbaar gedurende de abonnementsperiode. Trainingen kunnen tussentijds worden gepauzeerd en op een later moment worden hervat.

Wanneer een account is aangemaakt, kom je in je dashboard terecht. Vanuit je dashboard kan je navigeren naar alle trainingen die online staan.

Het dashboard is een persoonlijk ontwikkelde gebruikersomgeving. Je kan hier trainingen volgen, maar bijvoorbeeld ook communiceren met andere mediators.

E-buurtbemiddeling is onderdeel van Inzicht Trainingen. Vanuit deze tak verzorgen wij live trainingen op locatie. Benieuwd naar het aanbod? Neem eens een kijkje op: Inzicht Trainingen.

Kosten voor alle trainingen en het online systeem

Om deel te nemen aan het online platform met al haar trainingen hanteren wij een vaste lage prijs van €395 per jaar. Voor dit bedrag kan jij gebruik maken van het volledige systeem: alle online trainingen, 23 verschillende intervisiemethodieken, infographics met tips, een online community met jouw vakgroep voor kennis en expertise uitwisseling en nog veel meer!

Trainingen die momenteel op ons platform staan: Geweldloze communicatie, Het bemiddelingsgesprek, Luisteren, Telefonische coaching, Oplossingsgericht werken, Omgaan met klagende klanten, Overhalen tweede partij, Pendelbemiddeling en Schrijf het van je af

KOSten voor het

Volledige systeem
395 EX BTW - Per jaar
  •  

Nu aanmelden

Als coördinatoren Buurtbemiddeling merkten we dat steeds meer bemiddelaars een druk leven hebben en minder tijd vrij kunnen maken voor trainingen. Ook was het steeds een gepuzzel om de juiste datum de kiezen, waarop de meeste bemiddelaars beschikbaar waren. En nog waren er vaak veel afzeggingen, vaak met een goede reden. Hier vonden wij een oplossing voor!

Scroll naar top