fbpx

Neem contact met ons op voor vragen

Loop je ergens tegenaan? Wil je een pakket aanvragen? Of heb je gewoon een vraag? Neem dan snel contact met ons op.

Contact opnemen E-buurtbemiddeling

Pascal Vos

Voor algemene vragen of vragen over de trainingen en inhoud.

+31(6)50803732
Pascal@e-buurtbemiddeling.nl

Algemeen

+31(6)50803732
Info@e-buurtbemiddeling.nl

Eloy Kooymans

Voor technische vragen over de website of de software.

+31(6)50126881
Eloy@e-buurtbemiddeling.nl

Contact

Betalingen gaan door middel van facturatie. Wanneer je een bevestiging hebt verstuurd per mail voor een pakket, versturen wij een factuur met betalingsinstructies.

Er kan per pakket een aantal accounts worden vrijgegeven. Als project leveren jullie de e-mailadressen aan die onze webbeheerder vervolgens invoert. Vervolgens kan iedereen met zijn/haar e-mail inloggen en een wachtwoord aanmaken. Wanneer dit proces is afgerond kom je in je persoonlijke dashboard terecht. Hier kan je alle andere gegevens aanpassen. Zoals je gebruikersnaam en character. 

Er zit geen limiet aan het volgen van de trainingen. Alle trainingen zijn beschikbaar gedurende de abonnementsperiode. Trainingen kunnen tussentijds worden gepauzeerd en op een later moment worden hervat.

Wanneer een account is aangemaakt, kom je in je dashboard terecht. Vanuit je dashboard kan je navigeren naar alle trainingen die online staan. Dit kan door middel van het menu links in je dashboard, maar ook vanuit het menu dat bovenaan de website staat. Onder het kopje ‘trainingen’ kan je trainingen activeren.

Het dashboard is een persoonlijk ontwikkelde gebruikersomgeving. Je kan hier trainingen volgen, maar bijvoorbeeld ook communiceren met andere bemiddelaars.

Het is niet mogelijk om tussentijds te annuleren en een gedeelte van jouw geld terug te ontvangen. Wij bieden aan coördinatoren een 7-daagse proefversie aan waar alle trainingen beschikbaar zijn.

Op werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 bereikbaar voor inhoudelijke vragen. Voor technische storingen zijn wij maandag tot zondag bereikbaar van 09.00 tot 17.00.

Op alle online trainingen van E-buurtbemiddeling kunt u PE-punten aanvragen. Dit kan alleen via een aanmelding door jou als deelnemer zelf op www.mfnregister.nl Je hebt hiervoor een certificaat van de online training op naam nodig. Deze kun je na afronding van een online training op het platform via een bericht of via een e-mail aan info@e-buutbemiddeling.nl aanvragen. De belastbaarheid van onze trainingen is in totaal vijf uur.

Als coördinatoren Buurtbemiddeling merkten we dat steeds meer bemiddelaars een druk leven hebben en minder tijd vrij kunnen maken voor trainingen. Ook was het steeds een gepuzzel om de juiste datum de kiezen, waarop de meeste bemiddelaars beschikbaar waren. En nog waren er vaak veel afzeggingen, vaak met een goede reden. Hier vonden wij een oplossing voor!

Scroll naar top